Christmas Island

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Christmas Island

Некретнина на продају на Божићном острву

Да ли желите да се преселите и купите некретнину на продају на Божићним острвима?

Божићно острво је мало острво које политички припада Аустралији и налази се у Индијском океану јужно од Индонезије. Главни град је Флиинг Фисх Цове.

Божићно острво је тачка у Индијском океану, смештена 2.600 км северозападно од Перта, у западној Аустралији. Иако је аустралијска територија, њен најближи сусед је Јава, удаљена 360 км.

 

Познато као Галапагос у Индијском океану, Божићно острво је домаћин најмање 24 врсте које нема нигде другде на планети: то је више од било ког другог аустралијског заштићеног подручја. Ту спадају највеће морске птице у животу и острвска рака са црвеним копном, чију је изванредну годишњу миграцију природњак Сир Давид Аттенбороугх недавно изгласио као једно од десет највећих природних искустава свих времена.

Да ли сте заинтересовани за куповину, изнајмљивање или улагање у некретнине на продају на острву Цхрисмас у Флиинг Фисх Цове?, Схватамо да одабир правог предграђа у којем се купује некретнина на продају на Божићном острву није лак.

 

Да бисмо пружили разумевање начина живота који нуди Флиинг Фисх Цове, прикупили смо све релевантне тржишне информације, кључне чињенице, демографске податке и статистику како бисмо вам помогли да донесете сигурну и информисану одлуку.

Mapa, kretanje cena i statistika
No real estate match the specified search parameters!
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB